Follow D'board
MEMORiES Me and You FF
Entries About JantungHati
Tuan Tanah


WELCOME TO MY BLOG. YOU CURRENTLY STEPPED ONTO MY BLOG AND I WISH YOU BEHAVE YOUR ATTITUDES AND YOUR OWN SELF. GOT IT? MUACHHHHHHH :3

ILOVEYOU : FamILY ♥ AFIF IRHAM ♥ AIESHAH ♥ FATHNIN ♥ AMINAH ♥ NAAZIFAH ♥ NANI ♥ AND YOU :)



HeartBeat



My only heartbeat. Muhd Nur Afif Irham. Do love him so much and much. muahhhh ;)

The music turns ONN !


<
videokeman mp3
Live While We’re Young – One Direction Song Lyrics
>

Credi-tor

Template: Sya Syahirah
Header: Ayien
Bestview: ** **

Sorry. I can't
                                                  

see ? i'm sad here :] Hai guys. wassup ? anis okay jek kat sini. takde pape yang berlaku, act anis nak cerita pasal relationship kita ? kenapa erk ? act takde pun masalah. okay okay jek. hurmmmmmmmmmm. tak! kita tipu. sebenarnya banyak masalah kita, firstly kita rase awak tak caring pasal kita, tolong jangan buat kita sayangkan awak sangatsangat. tolong. haihhhh. awak langsung tak hargai kita. haih. Kita dah tawar hati dengan awak. soryyy. seriously awak yang buattt. kita still couple, tapi macam tak couple, haih. baek ttm jek, kan senang?

Sumpah jealous tengok orang lain date sesama. perghhh. sayangggg. iloveyou. sumpah kita teringin gila kluar dari mulut karat awak tuh, ade paham tak ? kita tanak lebihh pun. dekat fon pun awak save nama kita apa. unknown rite ? aku tahan jek nak marah kau, haihhh. benci kau doh. kbai :)

Labels:



Older Post | Newer Post